Η Ομάδα μας

Η Ομάδα μας

ΕΛΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΑ – ΓΙΑΡΜΕΝΙΤΗ

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά
Email: elly.kalogera@zkklaw.gr

H Έλλη Καλογερά – Γιαρμενίτη γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα και είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Lille II, Droit et Santé της Γαλλίας καθώς και της Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Της έχει απονεμηθεί μεταπτυχιακός τίτλος στο Εμπορικό Δίκαιο  “D.E.A. Droit des Affaires” από το Institut de Droit des Affaires d’Aix-Marseille III της Γαλλίας. Όντας πολύγλωσση (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά) ανέλαβε τη συνέχιση της πολυετούς παράδοσης της διεθνούς πελατείας του γραφείου ΖΚΚ & Συνεργάτες.
Eίναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (παρ’ Εφέταις). Πριν ενταχθεί στο δυναμικό του οικογενειακού δικηγορικού γραφείου ΖΚΚ και Συνεργάτες, ως η τρίτη γενιά γυναικών δικηγόρων, εργάστηκε στο Νομικό Τμήμα της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας, στην F.M. Record S.A., καθώς επίσης και στην Sony Music Entertainment Greece S.A. ως Υπεύθυνη Επιχειρησιακών και Νομικών Υποθέσεων. Ειδικεύεται κυρίως στο Αστικό Δίκαιο, Εμπράγματο Δίκαιο, Συγκριτικό Δίκαιο, Κληρονομικό Δίκαιο αλλά και Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Εκπαίδευση: Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Lille II Γαλλίας (1996)
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών D.E.A. Droit des Affaires, από το  Institut de Droit des Affaires d’ Aix-Marseille III Γαλλίας (1997)
Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (παρ’ Εφέταις)
Τομείς Ειδίκευσης: Αστικό Δίκαιο, Εμπράγματο Δίκαιο, Κληρονομικό Δίκαιο και Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

OLGA BARDAKOU

ΟΛΓΑ
ΜΠΑΡΔΑΚΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Είναι απόφοιτη του τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου της Τουλούζης 1 Capitol στο  τμήμα Ιδιωτικού Δικαίου και  Ποινικών Επιστημών με ειδίκευση το Δίκαιο του Προσώπου και της Οικογένειας (Droit privé, sciences criminelles et carrières judiciaires, spécialité: Personne Famille). Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης εργάστηκε σε διακεκριμένα δικηγορικά γραφεία, καλύπτοντας ευρύ φάσμα θεμάτων αστικού, εμπορικού και διοικητικού δικαίου. Επιστημονικός συνεργάτης (νομική σύμβουλος) στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Συνεργάτης σε εταιρία διαχείρισης ακινήτων στο τμήμα των μισθώσεων.
Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά
Email: olga.bardakou@zkklaw.gr

ELEANA KALLIANTERI

ΕΛΕΑΝΑ
ΚΑΛΛΙΑΝΤΕΡΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών LLM του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου. Η ειδίκευσή της αφορά στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τον Χώρο Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (Master de Droit, Economie, Gestion, Mention «Droit Européen, Parcours Espace de Liberté, de Sécurité et de Justice». Κατά την διάρκεια της άσκησής της (2016-2018) εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο εξειδικευμένο στο ποινικό δίκαιο, σε νομικό τμήμα εταιρίας ασχολούμενης με δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και στην νομική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων, αποκτώντας μια ευρύτερη γνώση στους τομείς του ποινικού, αστικού και δημοσίου δικαίου.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (2019)
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά
Email: eleana.kallianderi@zkklaw.gr

VASILINA-AMARYLLIS DIAMANTOPOULOU

ΒΑΣΙΛΙΝΑ-ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης. Παρακολούθησε μαθήματα στο Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Aix-Marseille Université, για το ακαδημαϊκό εξάμηνο 2018-2019, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Πραγματοποίησε τη πρακτική της άσκηση σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία, με πεδίο εξειδίκευσης το Αστικό και το  Εμπορικό Δίκαιο. Έχει συμμετάσχει επανειλημμένα σε διεθνείς επιτροπές, καθώς επίσης και στον Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης το 2018. Επίσης, διετέλεσε ως Ειδικός Συνεργάτης του Σωματείου European Law Students’ Association.

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά
Email: amaryllis.diamantopoulou@zkklaw.gr

ΟΛΥΜΠΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες καθώς και σε δικηγορικά γραφεία ως βοηθός διοικήσεως. Εκπαίδευση: Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας (2008).

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Εκμάθηση Γαλλικής γλώσσας σε εξέλιξη
Email: olympia.nikolaou@zkklaw.gr

PENNY TAMPAKI

ΠΕΝΝΥ
ΤΑΜΠΑΚΗ

Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησε μαθήματα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρεν στη  Γαλλία, για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο, στα πλαίσια  του πανεπιστημιακού  προγράμματος  Erasmus. Επί του παρόντος συμμετέχει στο Ελληνογαλλικό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εξειδικευμένου Δημοσίου Δικαίου του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Bordeaux της Γαλλίας και πραγματοποιεί παράλληλα τη πρακτική της άσκηση.

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά
Email: global@zkklaw.gr

DIMITRIS GIARMENITIS

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΙΑΡΜΕΝΙΤΗΣ

Δημήτριος Γιαρμενίτης γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Επίσης έχει φοιτήσει στο Harvard University, JFK School of Government σε εξειδικευμένο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το 1984 γίνεται μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ασκεί το Δικηγορικό λειτούργημα μέχρι το 1991.
Παράλληλα ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία στο περιοδικό «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και στο μουσικό περιοδικό «ΠΟΠ και ΡΟΚ».
Πέρα από την άσκηση της δικηγορίας, ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρία Sony Music Entertainment/SME πρώτα στο Τμήμα Διεθνούς Μάρκετινγκ και στη συνέχεια ως Product Manager. Το 1991 διορίζεται Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Music Entertainment Greece, θέση που κράτησε για είκοσι χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του απονεμήθηκαν άνω των 400 Χρυσών και Πλατινένιων δίσκων, διαγράφοντας μια από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως καριέρες ανάπτυξης καλλιτεχνών στην ιστορία της Sony Music Entertainment.

Το 2007 ορίστηκε Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Παραγωγών Ηχογραφημάτων/IFPI.
Το 2011 αποχωρεί από την Sony Music Entertainment καθώς και την IFPI και για να αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στον Αστικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Συγγενικών Δικαιωμάτων GEA Music.

Είναι σύμβουλος του γραφείο στους τομείς της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και επενδύσεων.
Εκπαίδευση: Νομική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1983)
Πανεπιστήμιο Harvard – JFK School of Government (1998)
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά